Kako Vam možemo pomoći? 
Poslednje novosti
Ovlasceni servis REMINGTON / RUSSEL HOBS / VARTA
Postavio Nemanja Đajić on 19.04.2019 08:05
Postovani korisnici,


U skladu sa našom misijom da pružimo kvalitetnu uslugu i nadmašimo očekivanja korisnika, kao i kontinuiranim naporima da što bolje odgovorimo potrebama na tržištu, proširili smo delatnost Nepo System servisa. Kompanije Remington, Russell Hobbs i Varta prepoznale su naše vrednosti, inovativni model poslovanja i stručan tim, zahvaljujući čemu su izabrale Nepo System za servisnog partnera svojih uređaja.

 Postali smo ovlaščeni servis
Pročitaj više


SAMSUNG IT – Ovlašćeni servisni partner
Postavio Nemanja Đajić on 12.04.2019 08:19

Poštovani korisnici,

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da smo postali ovlašćeni servis za Samsung IT – monitore i notebook računare. Zahvaljujući dosadašnjoj uspešnoj saradnji na polju servisiranja IT opreme i visokom kvalitetu pružanja usluge korisnicima, Samsung je za svoje IT uređaje još jednom izabrao Nepo System kao servisnog partnera.

 Samsung uređaje možete doneti u naš servis na adresi Prve Pruge br. 1 ili možete zakazati PickUp&Return uslugu
Pročitaj više


Nepo System na novoj lokaciji !
Postavio Nemanja Đajić on 03.02.2019 13:16
Dragi korisnici,


Od 4. februara Nepo System će vam biti još bliži. Ista stručnost i pouzdanost kao i širok spektar servisnih usluga u garantnom i vangarantnom roku biće vam dostupan na novoj adresi - Prve pruge 1 u Zemunu (ugao sa ulicom Džona Kenedija). Na novoj lokaciji korisnici će lično moći da izvrše predaju i preuzimanje svojih uredjaja. Takođe, sve potrebne informacije o servisnim uslugama kao i o prodaji
Pročitaj više


Powered by NEPO SYSTEM